Sezonul 2016-2017 reprezinta o imensa oportunitate pentru echipa T.U.Iasi Racing a Universitatii Tehnice 'Gheorghe Asachi' din Iasi. Venind dupa un sezon plin de realizari in care echipa noastra a realizat si participat cu un monopost competitiv pe parcursul unui singur an competitional, credem ca putem duce nivelul competitivitatii noastre la un nou nivel. Din experienta anilor ce au trecut, echipa a selectat cele mai bune solutii adoptate, experienta acumulata si a decis o noua abordare a proiectului. Aceasta noua abordare a plecat de la baza, acordand atentie sporita elementelor ce pot fi imbunatatite din punct de vedere tehnologic, economic si ergonomic.

In acest an, am preferat sa imbunatatim decat sa reproiectam si am obtinut rezultate mult mai bune ca o consecinta directa a experientei acumulate. Impreuna cu obiectivul nostru principal de a construi o masina competitiva si de a ne clasa cat mai bine la competitii, am desfasurat o campanie de publicitate in campusul universitatii, in comunitatea Ieseana precum si prin mijloacele mass-media online pentru promovarea echipei si recrutarea de noi membri. Anul 2017 promite a fi un an cu multe realizari pentru echipa noastra.

Tot ce am realizat pana in acest moment, atat individual cat si ca echipa, nu ar i fost posibil fara generozitatea si suportul dumneavoastra. Orice contributie, oricat de mica, face diferenta intre esec si succes, permitandu-ne astfel sa evoluam. Speram si ne dorim sincer sa fiti alaturi de noi in realizarea noului proiect T.U.Iasi Racing.

SPONSORI
                    

                     S.C. PADRE TON S.R.L.   

PARTENERI & SUPORT
      sugeo   

scroll up